17 C
Gandia
Dissabte, 25 març, 2023

Llista completa del PSPV-PSOE de Gandia a les Municipals 2023

 

• L’assemblea del PSPV-PSOE de Gandia aprova per unanimitat la candidatura que lidera l’alcalde Prieto

• Toni Durà tanca una llista on s’incorporen noms com els d’Adrián Vila, Jesús Ribes, Lidia Balada, Óscar Morant, Andrea Verdeja, Pep Santiago, Rosa Císcar, J. E. Serrano, Dolores Oltra, Alberto Roig, Patricia Tío, Salvador Bellver o Mari Carmen Sarrió

• Prieto: “Obrir l’espectre a les persones que s’han incorporat, és un bon indici perquè una ampla majoria de ciutadans confie en nosaltres en les pròximes eleccions, votaren el que votaren”

L’assemblea del PSPV-PSOE de Gandia ha donat suport aquest matí, per unanimitat, a la proposta de candidats i candidates per a les pròximes eleccions municipals. Es tracta d’una candidatura liderada per l’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, la qual tanca el reconegut artista gandià i exregidor socialista Toni Durà en el número 25, el lloc d’honor.

Prieto s’ha mostrat molt honrat i agraït per la confiança que ha demostrat el seu partit, que ha aprovat unànimement la candidatura electoral. “Per a continuar fent la millor ciutat, necessitem fer el millor equip. Per això, hem incorporat persones referents de Gandia, ciutadans que tenen solvència amb la gestió i que aporten el seu talent i oportunitats a la nostra candidatura. Amb renovació, però també comptant amb l’experiència en la gestió municipal de molts dels integrants del nostre equip de govern”, ha destacat l’alcalde.

Així, als noms que ja han anat coneixent-se al llarg d’aquesta setmana –Balbina Sendra, Jesús NaveiroMaribel Codina i Elena Moncho– també s’incorporen a la candidatura el vicesecretari general d’Organització i Administració del PSPV-PSOE de Gandia, Adrián Vila; el director d’Infermeria del Departament de Salut de Gandia, Jesús Ribes; la directora del Club Atletisme Safor Teika, Lidia Balada; el funcionari de carrera de la Universitat Politècnica de València i secretari de la Federació de Falles, Óscar Morant; la secretària general de Joves Socialistes Gandia, Andrea Verdeja; el germà major del Davallament, del Grau, Pep Santiago; la veïna de Beniopa i voluntària de Cáritas Gandia, Rosa Císcar; l’infermer del consultori del Raval, José Enrique Serrano; la secretària de l’Associació de Veïns del Raval i membre de la directiva de la Junta Major de Germandats de Setmana Santa, Dolores Oltra; el secretari local de La Unió Llauradora i Ramadera, Alberto Roig; la directora del Gandia Hockey Club, Patricia Tío; el prestigiós cardiòleg jubilat Salvador Bellver, i la padrina de la Setmana Santa de 2022 i mestra jubilada, Mari Carmen Sarrió. A més, els actuals edils socialistes Liduvina Gil (número 4), Miguel Ángel Picornell (número 5), Lydia Morant (número 6), Vicent Mascarell (número 7), Salvador Gregori (número 9) i Inma Rodríguez (número 12) també estan presents en aquesta candidatura.
L’alcalde Prieto ha recalcat que “representem un projecte de ciutat, tenim uns valors clars i pertanyem a una formació política. Però, ací, no es tracta de sigles. Es tracta de persones; de bones persones que representen la diversitat de tota Gandia”.

Per últim, Prieto ha posat de manifest que “obrir l’espectre a totes aquestes persones que han volgut incorporar-se a la nostra candidatura és un bon indici perquè una ampla majoria de ciutadans confie en nosaltres en les pròximes eleccions municipals, votaren el que votaren en el passat. Això és el més important, perquè del que es tracta és de Gandia”.

CANDIDATURA PSPV-PSOE DE GANDIA ELECCIONS MUNICIPALS 2023

1: José Manuel Prieto Part
2: Balbina Sendra Alcina
3: Jesús Naveiro Murgui
4: Liduvina Gil Climent
5: Miguel Ángel Picornell Canut
6: Lydia Morant Varó
7: Vicent Mascarell Tarrazona
8: Maribel Codina Tomás
9: Salvador Gregori Escrivá
10: Elena Moncho Palacio
11: Adrián Vila Flores
12: Inma Rodríguez Calderón
13: Jesús Ribes Romero
14: Lidia Balada Zamora
15: Óscar Morant Martínez
16: Andrea Verdeja Yerbes
17: Pep Santiago Mengual
18: Rosa Císcar Millet
19: José Enrique Serrano Pinilla
20: Dolores Oltra Bertó
21: Alberto Roig Martínez
22: Patricia Tío Enguix
23: Salvador Bellver Bellver
24: Mari Carmen Sarrió Pascual
25: Toni Durà Melis
Suplent 1: Mari Pau Sevilla Hontecillas
Suplent 2: Pep Morant Sequí
Suplent 3: Mireia Estruch Oltra
Suplent 4: Héctor Giner González
Suplent 5: Esther Aragón Ortega
Suplent 6: Toni Orengo Pastor

Articles relacionats