24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Llibres a l’abast de tota la ciutadania aquest estiu al poliesportiu de Beniarjó

La regidoria de Cultura i Educació promou el préstec de llibres alhora que anima al veïnat a quedar-se exemplars i a donar aquells que ja no utilitza.

Els veïns i veïnes que acudeixen al poliesportiu de Beniarjó aprofitant els mesos d’estiu tenen enguany un al·licient afegit. La regidoria de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Beniarjó ha posat en marxa una iniciativa que busca, sobretot, “incitar a la lectura i facilitar-la a tots”, tal com ha assenyalat la regidora responsable de l’àrea, Concha Germán.

En aquest sentit, el seu departament ha posat a l’abast de les persones que acudeixen al poliesportiu municipal durant l’estiu un servei de préstec de llibres per a tots els públics i totes les edats, però amb unes condicions molt peculiars.

Fomentar que la ciutadania compartisca llibres

Així, les persones que agafen un llibre de lectura poden endur-se’l a casa, llegir-lo i tornar-lo, però també tenen l’opció de quedar-se’l per a sempre. D’altra banda, també cap, la possibilitat de portar al poliesportiu llibres que un tinga a casa i ja no utilitze perquè altres persones els puguen llegir, a condició que hi haja espai a la prestatgeria habilitada al poliesportiu.

Articles relacionats