15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Xirimiri Teatre oferirà la segona actuació de la mostra de teatre Dimas Cucart del Real

 

El Real de Gandia acull a partir d’aquest divendres 10 de novembre la II edició de la  Mostra de Teatre Dimas Cucart.
Divendres 10 han saltat a l’escenari els membres del Grup de Teatre Lletraferits i Comediants per a interpretar l’obra «L’últim viatge a Treblinka». 
La II Mostra, organitzada per l’Ajuntament, s’allargarà fins al 28 de desembre i comptarà amb un total de quatre actuacions que seran interpretades en valencià per quatre companyies diferents. La següent actuació serà el 16 de novembre amb «Superheroïnes», una obra de la companyia Xirimiri Teatre a benefici d’ACDA del Real de Gandia. Dues setmanes després, el 30 de novembre, serà el torn de la companyia Avant va el carro, que oferirà l’obra «Mandíbula Afilada» a benefici del Preventori Infantil del municipi. L’última cita serà el 28 de desembre amb el Grup de Teatre del Real de Gandia, que interpretarà «Geperut i coixo».
L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell presenta aquesta II Mostra «com a homenatge i reconeixement a Dimas Cucart per la seua dedicació i la seua saber fer en el món del teatre. A més, anem a seguir apostant per la combinació de cultura, solidaritat, gastronomia i oci».

Articles relacionats