15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

La Penya Ciclista Beniopa assalta diversos podis al llarg del pont festiu

Els ciclistes de la PC Beniopa van aprofitar el pont de Totsants per a seguir competint en la modalitat de Ciclocròs. Tavernes de la Valldigna, Manlleu, Vic (Barcelona), Sueca i La Morgal (Cantàbria) van ser les destinacions dels corredors de l’equip gandià. 
La jornada va arrancar dijous a Tavernes de la Valldigna, on el juvenil Jordi Constantino va aconseguir la 3ª posició. En la categoria cadet Marc Mestre es va quedar a escassos segons del podi, quedant en 4ª posició. El seu company de files Pau Martí va ser el 5é classificat. 

Pau Marti en el podio
Dani Mestre, a l’esquerra.

Dissabte els ciclistes Jordi Constantino (juvenil) i Dani Sánchez (cadet) van posar rumb a Manlleu, Barcelona. Després van posar rumb a Vic, Osona, per a seguir temptejant els rivals de cara a la Copa d’Espanya. 
La prova de la Morgal, Cantàbria, també va tenir representació del Ginestar – ULB – Hotel Tres Anclas. El ciclista elit Adrián García es va alçar amb la 4ª posició de la categoria després d’una brillant carrera. 
La resta d’integrants de la PC Beniopa va disputar la prova de la Challenge de la Comunitat Valenciana celebrada a Sueca. Després d’aquesta prova de diumenge, el cadet Pau Martí (imatge superior) es col·loca 2n en la General de la Challenge. Així mateix, Patricia Solera es consolida en la 3ª posició de la General sub23.

Articles relacionats