4.9 C
Gandia
Dimecres, 19 gener, 2022

L’infantil del Ginestar-ULB Sports es proclama campió autonòmic

Iván Gregorio (a l’esquerra de la imatge superior amb Miguel Solera), del Ginestar – ULB Sports, s’ha proclamat campió autonòmic infantil de ciclisme. Va ser diumenge a Bétera, on es va disputar el Campionat Autonòmic Infantil. El primer gandià a alçar un títol va ser Miguel Solera, qui arrancava la vesprada amb la 1ª posició en la Gymkana, demostrant ser el ciclista més hàbil de la categoria; a més, Dani Sánchez aconseguia la 5ª posició de la modalitat. Però en la prova en ruta els esperaven més alegries als més xicotets de la Penya Ciclista Beniopa. Després d’una carrera molt disputada, Iván Gregorio va decidir jugar-se-la i va atacar als seus rivals, aconseguint ser el primer a creuar la línia de meta i alçant-se amb el campionat autonòmic malgrat ser el seu primer any de competició. 
Però els èxits per als gandians no van acabar ací. Els cadets del Ginestar – ULB Sports van disputar dissabte i diumenge la Volta Villafranca, on van demostrar una jornada més el seu alt nivell de treball en equip. En la primera jornada es van enfrontar a un dur recorregut acompanyats de 30 graus durant tota l’etapa. Açò no va ser obstacle perquè els gandians controlaren en tot moment la prova i impediren qualsevol intent de fugida. Pepe Ginestar va aconseguir col·locar-se molt bé a escassos metres de meta i la va creuar en 5ª posició, la qual cosa el col·locava en la lluita directa per la General. 
Diumenge era el moment de soltar la resta, i açò van fer els cadets de la PC Beniopa. L’equip va tornar a treballar a la perfecció per a ajudar al seu home millor col·locat en la General, i aquest no va desaprofitar el treball dels seus companys. Pepe va veure la seua oportunitat mancant pocs quilòmetres i va decidir valentament atacar. L’atac va ser excel·lent i només uns pocs corredors el van poder seguir. Al final es va arribar al sprint a la meta i Pepe Ginestar es va classificar en 5ª posició, la qual cosa el col·locava en la 3ª de la General i el feia pujar al podi en aquesta gran Volta. 

Equipo Ginestar ULB Sports en la Vuelta Besaya
Els gandians, a la Vuelta Besaya.

Els juvenils també van tenir una jornada carregada d’emocions i competició. Van disputar la Volta Besaya, una prova de nivell internacional en la qual es donen cita els millors conjunts a nivell nacional i internacional. Ja en la primera jornada els de el Ginestar – ULB Sports van aconseguir destacar. Miquel López, actual líder en Copa Espanya, aconseguia la 3ª posició i es vestia de groc en aconseguir la 1ª posició en la classificació dels juvenils de primer any. La segona jornada va ser més caòtica, ja que les caigudes van frustrar els plans del conjunt dirigit per Pascual Orengo. No obstant açò l’equip no es va rendir i el diumenge van tornar a afrontar l’última prova amb força i esperances, aconseguint estar entre els equips més destacats de la Volta. Finalment, l’equip posava punt i final a aquesta important prova amb la 20ª posició de Miquel López en la General i la 5ª en la classificació de juvenils de primer any. 

German Mortes en la Vuelta Tarragona
Germán Mortes, a Tarragona.

La guinda del cap de setmana la van posar els Masters del Ginestar – ULB Sports en la Volta Tarragona, una de les proves referents dins del calendari master. Dissabte al matí es disputava la CRI, en la qual Germán Mortes aconseguia el 8é millor temps. A la vesprada, tocava disputar la prova en ruta, en la qual Paco Boscá aconseguia la 3ª posició en carrera. Diumenge tocava rematar la Volta i açò van fer els gandians. Germán Mortes va demostrar una vegada més la seua capacitat d’esforç i va finalitzar la Volta en la 3ª posició de la General i 3ª en la classificació dels masters 30. El seu company Paco Boscá no va perdre posicions i va finalitzar com 6é de la General i el 2n de la categoria master 50, posant punt i final a un cap de setmana plagat d’èxits.

Articles relacionats

últims articles