10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Un acord converteix al Miramar CF en filial de la UE Gandia

La UE Gandia i el Miramar CF han arribat a un acord de cooperació que converteix al segon en filial del club morat.  Es tracta d’un acord que concerneix especialment als primers equips, ja que en aquest primer any els esforços d’ambdues entitats van a anar encaminats a donar continuïtat en la UE Gandia als jugadors que acaben la seua etapa juvenil o estan vinculats al primer equip i al seu torn a col·laborar en la confecció del primer equip del Miramar que militarà en Segona Regional sota la direcció de Toni Roca. 
D’aquesta forma, són diversos jugadors els que faran la pretemporada amb l’UE Gandia sota la direcció d’Esteban Cana i tindran fitxa amb el Miramar. En eixe cas es troben futbolistes com Falquet, Guti o el porter Cristian. 
L’acord va ser signat pels presidents d’ambdues entitats, Juanjo Hidalgo per part gandiana i Óscar Burgos pel Miramar CF. Els van acompanyar tots dos secretaris, Paco Mañó i Eladio Rodríguez. 
Amb aquesta nova vinculació són ja quatre clubs esportius els que s’associen amb l’entitat morada al costat de la UD Beniopa, Som Paintball i el CFS La Safor de volei i futbol sala.
Per a tots dos presidents la cooperació entre els clubs obri una nova etapa: “de segur que els dos eixim beneficiats, però sobretot els xavals que no tinguen encara cabuda en el primer equip i que gràcies a aquest acord, la nostra direcció esportiva va a poder seguir millor la seua evolució per si fóra convenient incorporar-los a la primera plantilla”, afirma Hidalgo. De fet, si la Federació dóna llum verda a la filialitat, els jugadors sub-23 del Miramar podran jugar en qualsevol moment en Preferent si Esteban Cana ho estima oportú. 
Pel que fa a la pedrera, serà la direcció esportiva del Miramar CF qui decidisca si hi ha algun jugador que puga donar el salt als equips de superior categoria de la pedrera de la UE Gandia i no a l’inrevés. L’objectiu final és que les dues escoles cresquen de forma paral·lela, cadascuna dins de les seues possibilitats i de forma sostinguda.

Articles relacionats