L’infantil del CV Juguettos Gandia s’imposa en la pista del líder i manté les seues opcions de play-off

El CV Jugettos Gandia de la lliga infantil de rendiment va donar la campanada aquest cap de setmana en imposar-se a domicili a l’Escola-2 La Canyada, que fins hui liderava el grup Nord amb només una derrota.

Les jugadores de Bruno Pisciottano es van imposar per 1 set a 3 (26-28; 15-25; 25-19; 17-25). Amb aquest marcador les gandianes mantenen la quarta posició que els donaria dret a jugar els encreuaments davant els quatre primers classificats del grup Sud, on de moment estarien classificats per aquest ordre: Elx, Sant Joan, Benidorm i La Nucia.

D’altra banda, el CV Global Wyp de la lliga de rendiment cadet manté el seu aclaparador domini davant els seus rivals i continua ferm en la primera posició a imposar-se també a la Canyada per 1-3 (11-25; 26-24; 15-25; 16-25). La nota negativa va ser la lesió de genoll de Patri i la positiva la gradual recuperació de Roseta. Torrent, Sedaví i Farm Fontanars dels Alforins els segueixen en la taula, mentre que en l’altre grup els possibles rivals en els encreuaments serien: Sant Joan, Benidorm, Elx Salesians i Il·licità.

Et Pot Interessar