24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

L’IES Jaume II el Just capdavanter en la formació professional de la Safor-Valldigna

 

– L’IES Jaume II el Just revalida la seua oferta formativa en la família d’Informàtica i comunicacions

– Enguany com a novetat oferirà el Grau Mitjà d’Aprofitament i Conservació del Medi Natural. 

– El període d’admissió per a tota l’oferta formativa comença el dijous 19 de maig i finalitza el 29 del mateix mes.

Actualment les empreses sol·liciten cada vegada professionals més qualificats, motiu pel qual la formació professional és sinònim de prestigi i d’alta probabilitat d’èxit laboral. Per això, des de fa més de 20 anys l’IES Jaume II El Just imparteix formació professional de la família d’informàtica i comunicacions i de la família d’agrària posteriorment.

El passat 6 de maig, la Conselleria d’Educació feia pública l’oferta de Formació Professional per al curs 22-23 i de nou l’IES Jaume II el Just de Tavernes de la Valldigna compta amb tot l’itinerari formatiu de la família d’informàtica. A més enguany com a novetat, el Jaume oferirà el Grau Mitjà d’Aprofitament i Conservació del Medi Natural.

L’oferta formativa de la família d’Informàtica i Comunicacions comença amb el cicle de Grau Bàsic en Informàtica i Comunicacions, continuant amb el Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, i en els nivells superiors amb els cicles d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa,  Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma i Desenvolupament d’Aplicacions Web, aquests dos últims també en modalitat semipresencial.

Finalment, i per segon any consecutiu, continua el curs d’especialització en Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació, curs que ha tingut molt bona acollida entre els professionals del sector i al voltant del qual s’han organitzat una sèrie de jornades amb experts reconeguts.

Novetats en la família professional agrària

En un moment en què com a societat, cada vegada pren més consciència sobre la cura del medi ambient i de l’entorn natural, en la família professional d’Agrària, a més a més de comptar amb el cicle de Grau Bàsic en Agrojardineria i Composicions Florals, té com a novetat per al curs 22-23, la posada en marxa per primera vegada, el cicle de Grau Mitjà en Aprofitament i Conservació del Medi Natural, on l’alumnat podrà, entre altres coses, treballar en entorns naturals, en el manteniment d’arbres en altura, en la conservació de boscos i en la prevenció i control d’incendis.

El període d’admissió per a tota l’oferta formativa finalitza el 29 maig. Tota la informació en ieseljust.com

Articles relacionats