19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Liduvina Gil: “Victor Soler és com el gos de l’Hortolà, que ni menja ni deixa menjar”

– El PP demana que es lleven del pressupost de Gandia 100.000 € destinats a pagar a la Protectora d’Animals

• Liduvina Gil posa de manifest la contradicció de Víctor Soler, que “muntava manifestacions animalistes, però ni pagava a SPAMA quan governava, ni ara en l’oposició vol que se li pague”

• El Grup Municipal Socialista titlla com a “absurdes, hipòcrites i incongruents” les esmenes que han presentat els populars, les quals han sigut rebutjades pel Govern local

El passat Ple de l’Ajuntament de Gandia va aprovar amb els vots a favor del PSPV-PSOE i Compromís Més Gandia Unida, l’abstenció de Cs i els vots en contra del PP els pressupostos de la ciutat per a 2021, on han causat sorpresa una de les esmenes que van presentar els populars –rebutjada pel Govern local– en la qual demanaven l’eliminació de 100.000 euros de la partida ‘protecció de la salut-gossos’, amb la qual el consistori gandià fa front als pagaments del conveni que té signat amb la Societat Protectora d’Animals i Medi Ambient (SPAMA) de la Safor.

“Hem de posar de manifest la contradicció del Sr. Víctor Soler, que muntava manifestacions animalistes, però ni pagava a la Protectora d’Animals quan governava, ni ara en l’oposició vol que se li pague. A més, l’ajuntament estaria incomplint un contracte que té adjudicat en concurs públic amb SPAMA per a dos anys, amb una possible demanda per part de la Protectora”, ha indicat la regidora socialista Liduvina Gil.

Gil recalca que “si s’haguera aprovat esta esmena del PP, SPAMA s’haguera quedat sense aquests fons econòmics tan imprescindibles per a dur endavant la seua necessària tasca per a la recollida i cura dels animals de la nostra ciutat”. Per als Socialistes de Gandia “açò té un nom clar: cinisme. I, davant este posicionament tan incongruent, el portaveu temporal del PP –qui va muntar tot un espectacle animalista abans de les passades eleccions municipals, és com el gos de l’Hortolà, que ni menja ni deixa menjar”.

Els socialistes han qualificat d’absurdes, hipòcrites i incongruents les esmenes presentades pel PP al pressupost municipal de 2021, com ara aquelles que volien privar de recursos el bon funcionament de l’Ajuntament de Gandia, proposant eliminar la partida per a implantar la comptabilitat analítica –una obligació legal que té el consistori– o la que es destina a les autoliquidacions per a fer més fàcil la vida a la ciutadania amb els seus compromisos fiscals.

 

Fotografia Âlex Oltra

Articles relacionats