Lidia Fraile Llacer flamant subcampiona de la Copa d’Espanya de ciclocròs

– Finalment la vallera Lídia Fraile Llacer va conservar  la segona posició en la Copa d’Espanya i es va proclamar subcampiona nacional de ciclocròs en la categoria júnior

Fraile Llacer va lluitar de valent per deixar clar que la seua segona posició a Sueca no va ser de mera casualitat. En la primera carrera del cap de setmana disputada en Xàtiva, Lidia va patir moltíssim problemes mecànics en la cadena però finalment va poder acabar setena i la quarta espanyolaen creuar la linea de meta.

Tot quedava en l’aire, sería la prova de València la jutge final de la Copa d’Espanya de ciclocròs. El recorregut del circuit de València no afavoria les qualitats de la ciclista de la Vall, però va traure tot el que tenia dins per a acabar sisena la prova i tercera entre les ciclistes espanyoles el que li atorgava la segona posició de la general per darrere de la madrilenya Lídia Pinto.

No obstant això i després d’aquest notable èxit la jove corredora de Tavernes no va rebre el premi, inexplicablement, que es mereixia i que no era un altre que estar en la concentració de la selecció espanyola de ciclocròs que estarà a Alacant aquesta setmana.

El seleccionador nacional, el valencià Pascual Momparler, va preferir triar a altres corredores que fins i tot han estat mitja temporada lesionades que a la subcampiona d’Espanya.

Quant al seu germà Joan Fraile Llacer que defensava la tercera plaça en categoria sub 23, va tindre un cap de setmana per a oblidar, en la primera carrera va patir dues burxades seguides i en la segona carrera va tornar a punxar i fins i tot eixir el tubular de la llanda. Una molt mala sort després d’haver preparat a consciència les proves.

Pel que respecta a la gandiana Alejandra Puente va repetir setena posició en les dues carreres en categoria cadet. 

En la categoria aleví, la gandiana Carla Bañuls va vèncer. I en infantils, Aitana Calabuig acabaria segona.

Una vegada més les ciclistes i els ciclistes de la Safor van deixar ben clar l’espirit de lluita i de competició que atresoren les seues cames.

Et Pot Interessar