16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

L’Iboga Summer Festival de Tavernes amplia les ofertes de restauració i tindrà zones infantils

L’Iboga Summer Festival de Tavernes de la Valldigna comptarà en la seua sisena edició amb un recinte annexe reservat als més xicotets i noves opcions de menjar artesanal en els llocs de restauració: paelles, pizzes al forn de pedra, ‘wok tha’, “fajitas” tradicionals i multitud d’opcions per a vegans, vegetarians i celíacs.
Del 25 al 29 de juliol, el certamen preveu acollir a 50.000 melòmans, per la qual cosa l’organització treballa per a oferir millores en un recinte situat al costat de la platja de Tavernes, “envoltat de gespa i cura fins al més mínim detall”.
A més dels nous espais i les novetats culinàries, l’Iboga 2018 pararà esment als serveis i instal·lacions, amb zones de relax i refresc i condícies de “super luxe” amb neteja durant les 24 hores, detallen els organitzadors en un comunicat.
En el recinte hi haurà fonts d’aigua potable gratuïta i una plataforma per a persones amb mobilitat reduïda, així com seguretat i atenció mèdica, serveis de reciclatge, consigna i càrrega de mòbils i tendes de ‘marxandatge’.
La promotora condicionarà àmplies zones exclusives d’acampada, amb parcel·les ombrejades i en un sòl verd de gespa tallada accessible per a assistir en caravana o furgoneta.

Articles relacionats