14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

L’Hotel Bayren obri l’espai UNIQ amb una piscina ‘infinity’ mirant el mediterrani

– Diana Morant: “L’hotel RH Bayren és un exemple; un oasi per al turisme i per a Gandia”

– L’alcaldessa i membres de la corporació municipal assisteixen a l’acte d’obertura de l’espai UNIQ, que alberga al terrat d’una piscina ‘infinity‘ de 35 metres

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada pel regidor de Turisme, Vicent Mascarell, i altres membres de la corporació municipal, van assistir ahir a l’acte d’obertura de l’espai UNIQ de l’hotel RH Bayren & Spa. Es tracta d’una piscina ‘infinity‘ de 35 metres davant de la Mediterrània, que compta amb una àrea d’hamaques, servei de begudes i restauració gurmet on els visitants poden gaudir d’unes vistes úniques.

Les autoritats van ser rebudes pel director general de RH Hotels, José Hernández; el director comercial de RH Hotels, Pablo Hernández; i el director de l’Hotel RH BayrénVicente Frasquet.

Després de visitar les noves instal·lacions situades al terrat, el director general de RH Hotels es va dirigir als presents i va explicar les característiques del nou espai, enfocat a enfortir el turisme de qualitat. “Tenim molta il·lusió amb aquest projecte en el qual hem treballat durant els últims tres anys. Hem transformat una zona de forjat en un espai espectacular per poder vendre felicitat als clients, que és el nostre principal objectiu“.

Per la seua banda, Diana Morant va felicitar la cadena empresarial per aquesta iniciativa i ha destacat el seu compromís per fomentar el turisme de qualitat. “L’hotel Bayren és un símbol de la ciutat, ja que va suposar l’inici del fenomen turístic de Gandia. Un conjunt d’empresaris visionaris van decidir obrir el primer hotel de la platja, i a partir d’ací, va nàixer tot. I ara, també tornarà a renàixer tot“.

Morant es va referir a la valentia i esperit innovador dels artífexs del projecte tot i els temps de pandèmia. “El virus ha suposat un desert en les nostres vides, però hem tingut oasi gràcies als sanitaris, els científics i moltes altres persones que ens han ajudat a sortir de les pitjors circumstàncies“. En aquest sentit, ha expressat que la cadena RH Hotels també ha estat “un exemple”; “Un oasi” per al turisme i per a Gandia, perquè “fa felices les persones oferint un producte únic i excel·lent“. Finalment, Morant ha afegit: “Agraïm tot el que heu fet per la ciutat en tots aquests anys i us desitgem els millors èxits“.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats