30.3 C
Gandia
Dimecres, 17 agost, 2022

L’Hospital de Gandia servirà menús especials per Nadal

 • L’Hospital de Gandia servirà menús especials per Nadal per a facilitar l’estada de pacients
 • Els i les pacients degustaran menús elaborats amb plats típics nadalencs durant els dies més assenyalats d’aquestes festes nadalenques
 • L’objectiu és fer l’estada més agradable a les persones que han de romandre ingressades durant Nadal

  Els hospitals de la xarxa pública sanitària de la Comunitat Valenciana serviran durant els dies més significatius de les festes nadalenques menús especials elaborats amb plats típics d’aquestes festes amb la finalitat de fer més agradable l’estada de les persones pacients que romanen ingressats.

  Es tracta d’una mesura més dins del Pla d’Humanització que desenvolupa la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública amb la finalitat de facilitar l’estada dels pacients als hospitals durant aquests dies. Els menús han sigut elaborats seguint les recomanacions de nutricionistes i tenint en compte les necessitats mèdiques dels i les pacients.

  A l’hospital de Gandia, els i les pacients soparan en Nit de Nadal: còctel de marisc, crema de boletus, salmó confitat amb ceba caramel·litzada, cremós de tiramisú i assortit de dolços nadalencs. Per al menjar de Nadal l’hospital oferirà ensalada de fruita seca, caldo nadalenc amb pilota de primer, cuit de Nadal de segon, lioneses de nata i assortiment de dolços nadalencs.

  Els i les pacients del Francesc de Borja soparan en ensalada de canonges i tomaca xerri, crema de marisc, medallons ibèrics amb prunes seques, pastís Sant Marcos i dolços nadalencs, a més del raïm de la sort. El menjar d’Any Nou consistirà en ensalada marinera, crema d’espàrrecs, pollastre trufat amb segellament de bolets, copa de xocolate i nata i assortiment de dolços nadalencs. El dia de Reis s’oferirà ensalada de brots amb tonyina, crema d’ametles, cuixa de polit amb milfulls de creïlles, pinya natural i assortit de dolços nadalencs.

Articles relacionats