Ja estan en marxa les quinieles del Festival Infantil faller de Gandia

Ahir es va celebrar el XXX Festival Infantil organitzat per la Junta Local Fallera i de nou es va demostrar l’interés de les comissions en aquest. La imaginació, les composicions musicals, coreografies, vestuaris, tramoies, accessoris, l’enllumenament i com no, l’alegria, les ganes, i el saber fer de les comissions falleres infantils, van tornar a ser els ingredients que fan d’aquesta activitat siga unes de les de major interés del món faller gandià.

Tres torns, un de matí i dos de vesprada per presentar les fantasies de cadascuna de les comissions que participaren. Totes tenen un do. L’encarregada d’obrir el Festival i trencar el gel va ser la Falla Plaça Prado, que va deixar el llistó del Festival molt alt, va presentar a GAGA, on les xiquetes i xiquets van omplir l’escenari d’una coreografia espectacular i una música que invitava a alçar-se del seient per a ballar també, amb un vestuari amb gran disseny i molt treballat, a l’estil de les propostes  més radicals de Lady Gaga, i ple de sorpreses.

A partir d’ací, les altres comissions van demostrar les seues propostes destacant, OLE de la Falla El·líptica, la Falla Grau, Corea, Beniopa, Mercat, Lluís Belda,……i ara és quan les quinieles dels cinc primers comencen a eixir. La veritat és que el que sempre guanya amb aquest Festival és el món faller de Gandia, que aporten tots els anys una de les parts més artístiques i amb la participació de les comissions infantils. La pedrera de les futures falleres i fallers.

Et Pot Interessar