12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

L’exregidora de l’Ajuntament de Gandia, Laura Morant, s’ha donat de baixa de Compromís

• “El degoteig de baixes dels partits de la coalició, a més de persones adherides, és conseqüència de la manca de democràcia interna i el menyspreu mostrar de manera reiterada a persones que hem donat veu i cara”, segons Laura Morant.

L’exportaveu local de Compromís i exregidora a l’Ajuntament de Gandia, Laura Morant, ha anunciat que s’han donat de baixa de Compromís, al voltant d’uns 70 militants, de les diferents formacions que conformen la coalició. Per a Morant “des de fa temps està sent un degoteig de militants i simpatitzants, persones adherides al projecte i inclús militants històrics”.

L’exdirigent ha denunciat “la manca de democràcia interna i el menyspreu reiterat, a persones que han mantingut al llarg de dècades, el projecte polític viu a la ciutat. Açò mostra una cúpula del partit amb maneres antidemocràtiques i excloents”.

Per a Morant, “no hi ha participació, a les assemblees hem deixat d’acudir per por a opinar, s’ha anat desmotivant a la gent fins al punt d’abandonar alguns ja per cansament. O limitar-se a pagar quota i desentendre’s de tot. Per no parlar dels simpatitzants que se’ls ha exclòs del procés de primàries per por que no s’obtingueren els resultats que volia la direcció”.

En el cas meu, “tots els meus amics i familiars han abandonat ja. O se’ls ha llevat la militància sense explicació. Així mateix, cap dels anteriors secretaris locals està afiliat actualment fruit de les dinàmiques. A més, porte rebent atacs continuats des que vaig guanyar unes primàries de llista en 2015”.

“A una part de nosaltres sempre ens trobaran lluitant per sumar totes les sensibilitats de l’esquerra, on les persones siguem lliures i on es puga dissentir sense represàlies”, ha conclòs.

Articles relacionats