10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

L’exposició “Gandia, fets d’aigua” rep mil cinc-centes visites en els nou primer dies

En complir-se nou dies des de la seua obertura, el passat 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua, més de 1.500 persones han visitat “Gandia, fets d’aigua”, l’exposició centrada en la història de la pròpia ciutat així com en la importància que l’adequada gestió de l’aigua ha tingut per al seu desenvolupament, segons han informat els organitzadors.
Aquesta mostra gratuïta està tenint un gran acolliment entre tot tipus de públic que s’acosta a la Casa de Cultura Marquès de González de Quirós per a conèixer in situ la història de la capital de la Safor, així com de l’empresa que durant els últims 108 anys ha garantit un aigua de qualitat a la ciutat i que, després de 125 anys d’activitat, s’ha consolidat com l’empresa espanyola líder en la gestió del cicle integral de l’aigua, present en tot el territori nacional així com en països com Angola, Equador, Qatar o Veneçuela.
Des de Global Omnium/Aigües de València, en col·laboració amb l’Ajuntament de Gandia, s’ha pretès presentar un contingut molt pedagògic que arribe a tots els públics, des dels més xicotets als més majors, per a comprendre tot el que hi ha darrere del simple fet d’obrir una aixeta d’aigua.
La reserva per a gaudir d’una visita guiada a l’exposició pot concretar-se a través del telèfon de la Casa de Cultura (962 959 535), on els tècnics podran aconsellar els millors horaris per a realitzar-les.
L’exposició estarà oberta fins al pròxim 23 d’abril, en horari hàbil de la Casa de Cultura, de dilluns a dissabte, de 10.30 a 14.00 hores i de 17,30 a 20 hores.
Complementàriament, des de Global Omnium/Aigües de València també s’ofereixen visites guiades, els dissabtes al matí, per a conèixer més d’a prop les plantes potabilitzadores de Gandia: Falconera i Ull del Bou.

Articles relacionats