L’excap de gabinet d’Alarte ocuparà un càrrec directiu a À Punt

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha autoritzat el nomenament del quart directiu d’À Punt Mèdia, el director de la Unitat de Comunicació, Publicitat i Màrqueting, càrrec que ocuparà l’exdiputat socialista en Les Corts Josep Moreno.

Així ho ha acordat aquest òrgan amb un sol vot en contra en la seua reunió d’aquest dijous, en la qual s’ha autoritzat la designació d’aquest quart directiu a proposta de la directora general d’À Punt, Empar Marco.

Moreno se suma així als tres directius nomenats al juliol de l’any passat pel Consell Rector: la directora d’Informatius (Remei Blasco), el director de Continguts i Programes (César Martí) i el director d’Explotació i Enginyeria (José Manuel García Duarte).

La corporació ha explicat que Moreno acumula més de 20 anys de trajectòria com a consultor en comunicació pública i institucional, així com en l’aplicació d’estudis demoscòpics, sociològics i de mercat en el disseny i direcció d’estratègies de comunicació tant en l’àmbit públic com en el privat.

Compta, a més, amb experiència i formació en màrqueting públic, organització de gabinets de comunicació de premsa i en la formació i capacitació de líders i directius en l’àmbit de la comunicació.

Moreno va exercir des de l’any 2000 al 2008 com a cap del departament de comunicació i premsa de l’Ajuntament d’Alaquàs (València) i posteriorment com a cap de gabinet d’aquesta institució. També va ser soci fundador de la consultora de comunicació Assessorament i Estudis d’Imatge SL.

Posteriorment Moreno va ser cap de gabinet de l’aleshores secretari general del PSPV (2008-11), Jorge Alarte, i en 2011 va trobar refugi en un acta diputat en Les Corts abans de que el lermime fera fora a l’alartisme de Blanqueries i consumara un assetjament que mai havia ocultat per a reprendre el control del PSPV.

Després d’aquest període en la política, ja com a consultor autònom, ha realitzat treballs d’auditoria externa en campanyes i processos electorals tant a Espanya com en països d’Amèrica Llatina. Ara retorna al sector públic com  directiu d’À Punt.

D’altra banda, en la sessió també s’ha aprovat la primera memòria de la CVMC, un document que arreplega les activitats corresponents a l’any 2017.

Et Pot Interessar