21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Levante-EMV suprimeix per primera vegada l’edició vespertina de la Loteria de Nadal

El diari Levante-EMV ha suprimit enguany per primera vegada en la seua història l’edició vespertina del dia del Sorteig de Nadal de la Loteria Nacional, mentre el seu competidor a la ciutat de València, Las Provincias, es va mantenir fidel a una edició extraordinària que amb els avanços tecnològics ha deixat de ser rendible. A la imatge, pàgina amb la relació de números premiats corresponent a l’edició vespertina de Las Provincias. 

D’acord amb diversos quiosquers consultats per Diari Serpis, la intenció de Levante-EMV era llançar l’edició vespertina dissabte 22 de desembre, dia del sorteig, i així ho va anunciar als venedors, però finalment no es va distribuir. Aquesta edició extraordinària era una tradició tan nadalenca com el propi sorteig, però les tradicions també acaben abandonant-se si el que generen són pèrdues. 

La supressió d’esta edició extraordinària, d’altra banda, és un nou símptoma de que la premsa de paper està deixant de ser útil en l’era digital. És una evidència que el percentatge de població que recorre al tabloide de paper per a comprovar si els seus números han estat premiats és mínima, i ara com ara tothom ha comprovat la seua sort abans fins i tot que el diari de Javier Moll haja posat en marxa la rotativa. 

Articles relacionats