18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

L’estudi Wanna One rep un premi pel disseny d’un establiment de consignes a Madrid

L’estudi d’art i disseny gràfic Wanna One, amb seus a Dénia i Madrid, i creada per la gandiana Esther Mengual, i Cathy Figueiredo, ha aconseguit amb el seu projecte de màrqueting, disseny i interiorisme per a l’establiment de consignes Lock & Be Free, el Platinum A’Design Award i el Laus de Bronze concedit per l’ADG(Associació de Directors d’Art i Dissenyadors
Gràfics) del FAD.

La idea era de per si mateix innovadora: crear un espai en el qual els turistes de Madrid pogueren deixar els seus equipatges mentre visitaven la ciutat. Un xicotet establiment de consignes que l’estudi de màrqueting, disseny i interiorisme Wanna One havia de crear.
Este és el treball al qual es van enfrontar Esther Mengual i Cathy Figueiredo, i que acaba d’aconseguir el “Platinum A’ Design Award Winner for Interior Space and Exhibition Design Category in 2017, dels A’ Design Award, els premis de disseny anuals més prestigiosos del món, que van ser lliurats el passat mes de juny a Itàlia.
Igualment, divendres passat 30 de juny Wanna One rebia a Barcelona el Laus de Bronze a la senyalística concedit per l’ADG. Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics del FAD.
L’equip directiu de Wanna One va plantejar l’estratègia de marca, el naming, la identitat corporativa, l’univers de marca, l’interiorisme i el model de franquícia de marca de la start up Lock & Be Free, la primera xarxa de taquilles urbanes espanyola situada en el cor de Madrid. Wanna One ha aconseguit que la tenda, de tan sol 26 m2 situada en Jardines, 11 siga ja un referent en el disseny mundial.

Detalls del projecte
L’ambient del local sorprèn amb un interiorisme urbanita, bicolor en blanc i groc, que exhala frescor i alegria. El repte de l’estudi era donar forma al concepte de marca, “Leave your luggage, live the city”, i rejovenir la imatge de les taquilles de tota la vida (amb els seus passadissos estrets mal il.luminats i plens de taquilles grisenques).
L’univers de marca de Lock & Be Free i el seu esquema d’interiorisme combina colors i materials de rabiosa actualitat: xapes blanques calades, lockers grocs flanquejats per una tipografia circular, un sòl de cautxú típic dels aeroports i un potent joc de lluminàries que transmet molta energia positiva. Els acabats dels materials en mat i lluentor aconsegueixen donar volum
a un espai extremadament xicotet, però en el qual un, se sent a pler.
Tot en el local és diàleg i bon humor. Per als viatgers que van per la vida lost in translation, l’estudi Wanna One ha previst una senyalística simple a força d’icones perquè el viatger puga guiar-se a soles i estiga tranquil en tot moment. D’una ullada pot consultar el part meteorològic del dia de la capital espanyola, el temps de retorn mitjà a l’aeroport i els preus dels serveis.

Sobre Wanna One
L’estudi Wanna One naix de la mà de dues joves emprenedores Esther Mengual i Cathy Figueiredo les quals s’han especialitzat en projectes a 360º, en els quals cuiden des del concepte, la imatge corporativa i les estratègies de màrqueting fins a l’interiorisme dels establiments.
Amb dues van emprendre aquesta aventura després d’anys d’experiència. La gandiana Esther Mengual, és la directora creativa. Després de treballar un any en una agència de publicitat líder a la Comunitat Valenciana, va decidir mudar-se a Madrid i crear la seua pròpia agència.
Durant els seus 16 anys de carrera ha col.laborat a més a més com a directora creativa en equips com JWT, Orbital, CP Proximity, RMG Connect.
Ha desenvolupat projectes per a marques líders com Azucarera, Vigar, Miquel Rius, BBVA, Renault, Ono, Babybell, Solán de Cabras, Mahou, Mercedes, Ministeri de Consum, Pringles, Procter & Gamble, Canal Nou, Valor, Vodafone, Zumex, Aitana, Lanas Stop, Retorna, Banc València, Confemadera, Balearia, Martinez Loriente, Inversis, Monto, entre uns altres.
Per la seua banda, encara que d’origen francés Cathy Figueiredo porta anys establida a la Comunitat Valenciana on ha desenvolupat la seua carrera professional. Compta amb 18 anysd’experiència en màrqueting estratègic en l’àmbit nacional i internacional.
Va dirigir la coordinació general, auditories de màrqueting, va definir enfocaments estratègics, o creà accions de comunicació per a marques líders com Baleària, Dulcesol, El Pozo, Faus, Grefusa, Importaco, Istobal, Jijonenca, Jumel, Keyton, Luvipol, PC Box, Proaliment, Rolser, Ruralcaja, Vigar, entre unes altres. Actualment és sòcia fundadora de Wanna One, analitza i
enfoca tot el que entra i ix de Wanna One.

Articles relacionats