25.1 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

L’estat de la Ciutat de Gandia a debat

– El Debat de l’estat de la ciutat se celebrarà el pròxim 20 de febrer

El vicealcalde, Josep Alandete; i el coportaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto, han anunciat aquest matí que el debat de l’estat de la ciutat se celebrarà el dijous 20 de febrer a partir de les 19.00 hores i que també podrà ser seguit via streaming a través del canal de Youtube del consistori.

Es tracta de la segona edició d’aquest debat que s’inclou dins el desplegament de l’Ordenança de Transparència, tal com ha explicat Jose Manuel Prieto qui ha informat que la proposta de govern ha estat aprovada aquest matí en Junta de Portaveus.

El pròxim dijous tindrem una rendició pública de comptes que és una mostra de transparència d’un govern que exposa la seua gestió” “És un excel·lent anunci que completa una gran setmana de bones notícies fruit de la feina que s’ha plasmat en realitats i inversions per a la ciutat de Gandia que condiciona bona part del que passarà al llarg d’aquesta legislatura. Una legislatura que serà la de les oportunitats” va declarar el coportaveu.

Per la seua banda, Josep Alandete, va declarar que “la transparència és una de les característiques d’aquest govern. Un govern que no para, que funciona i que està per servir al bé comú. En aquest sentit, retrem comptes dijous que ve de tot el que ja s’ha fet en aquesta legislatura a les diferents àrees de govern perquè la ciutadania conega tot aquest treball i els avenços que s’estan produint pel bé de la ciutadania“.

fotografia Àlex Oltra, Ajuntament de Gandia

Articles relacionats