L’Espai Baladre de Gandia acollirà els Premis FAES 2019

El president de l’Àrea de Premis de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor, Óscar Ferrairó, ha comunicat les novetats de la XX Trobada Empresarial, que se celebrarà el dimarts, 22 d’octubre.

Una nova edició que repetirà la mateixa fórmula que en 2018 a l’hora de concedir els reconeixements empresarials. Segons Ferrairó, «estem davant una opció que pretén obrir la participació en tots els associats, amb la finalitat de fomentar la igualtat d’oportunitats».

D’aquesta manera, els empresaris associats a alguna de les entitats associatives que formen part de FAES, i amb un any d’antiguitat, podran presentar la seua candidatura des de l’1 de juliol fins al 20 de setembre en la web de FAES (www.faesafor.com), on es troben també recollides les bases, aprovades en Junta Directiva per unanimitat.

Es podrà optar a una de les cinc categories de premis: a la trajectòria empresarial, a la innovació, a l’empresari emprenedor, a l’empresa socialment compromesa, i a la internacionalització.

Es donaran a conéixer els guanyadors de forma prèvia a través d’una roda de premsa, concretament, el 3 d’octubre, uns dies abans de la celebració de la Gal·la FAES 2019. L’Àrea de Premis es reunirà el 2 d’octubre per a deliberar entre els candidats.

Et Pot Interessar