17.7 C
Gandia
Dissabte, 13 abril, 2024

L’Església de la Magdalena de Beniopa acull un concert benèfic a la llum dels ciris

– El Cor Hispànic-Ucraïnés serà l’encarregat del concert de música sacra “L’espiritualitat de Taizé a la llum dels ciris”

La preservació i conservació del patrimoni ha fet sumar forces a la germandat de l’Entrada de Jesús en Jerusalem, els feligresos de la parròquia de Santa Maria Magdalena i el cor hispànic-ucraïnés dirigit per Juanma Lloret per tal d’aconseguir reparar una gotera que està danyant el sostre de la capella de la Mare de Déu de l’església del poble de Beniopa.

Ho faran a través d’una iniciativa plena de música i molta llum, i és que aquest dissabte 2 de març a les 19.45 h tindrà lloc al temple benioper el concert de música sacra “L’espiritualitat de Taizé a la llum dels ciris”. Serà d’accés gratuït fins a completar l’aforament i tot allò que es recapte a través de les donacions dels assistents anirà a parar íntegrament a tractar aquest dany arquitectònic que està sofrint la parròquia.

El concert estarà presentat per Vicent Lloret i està pensant com una meditació on únicament es podrà aplaudir al final.

Una sèrie de reflexions aniran acompanyant les peces instrumentals i corals que seran interpretades pels músics professionals del cor hispànic-ucraïnés dirigit per Juanma Lloret, qui va estar al capdavant de la coral de la Seu durant els anys 90, sent també el primer director de la coral de la Sagrada Família i creador de corals com la d’Almoines, entre altres.

El temple únicament estarà il·luminat amb la llum de les veles, sense cap classe de llum elèctrica, i més de 250 ciris es repartiran als assistents al concert, al més pur estil dels candlelights.

Articles relacionats