24.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

“Dona Veu” una iniciativa del Consell dels Joves de Gandia per a ressaltar l’impacte i la labor de les dones joves

– El Consell dels Joves de Gandia s’uneix per a promoure la igualtat de gènere i reconéixer el paper fonamental que exerceixen en diversos àmbits les dones joves

El Consell dels Joves de Gandia està preparant una iniciativa destinada a ressaltar l’impacte i la labor de les dones joves a la ciutat. Amb l’objectiu de promoure la igualtat de gènere i reconéixer el paper fonamental que exerceixen en diversos àmbits, el Consell llançarà una campanya en xarxes socials que estarà en marxa durant tot el mes de març.

Esta campanya, que es durà a terme sota el lema “Dona Veu”, cerca destacar les contribucions de les dones joves de Gandia en àrees com la cultura, l’esport, l’emprenedoria, la diversitat o les falles. Mitjançant una sèrie de publicacions en xarxes socials, en format entrevista amb foto i vídeo, es compartiran les seues històries inspiradores, els seus assoliments destacats i les seues experiències significatives de dones joves que estan marcant la diferència a la ciutat.

Amb este projecte, el Consell dels Joves de Gandia busca, no sols visibilitzar el talent i la dedicació de les dones joves de la ciutat, sinó també inspirar a noves generacions a seguir els seus passos i treballar per un futur més just i igualitari per a totes i tots.

Articles relacionats