20.8 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

L’ESGLÉSIA ACULL D’URGÈNCIA A LA SAFOR A 15 UCRAÏNESOS

– Urgeix trobar habitatge per a totes les persones que estan arribant a València fugint de la guerra i que necessiten un lloc on residir des d’aquesta mateixa nit i per un termini aproximat d’1 mes fins que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives puga obrir campaments d’acolliment i altres recursos d’emergència.

– D’aquesta manera s’atén la demanda de la Consellera, Mónica Oltra: “el que necessitem en aquest moment són persones, empreses o institucions que oferisquen les seues cases per a cobrar un lloguer garantit a través de les diferents ONG i poder allotjar a famílies que tinguen aquesta necessitat”.

– Aquelles persones que disposen d’un habitatge lliure poden posar-se en contacte amb el Centre de Suport a l’Immigrant a València a través del telèfon 96 208 74 23 i a través de l’email cai.pangea.spai@valencia.es

L’Església acollirà a la Safor a 15 persones que han fugit de la guerra a Ucraïna. L’acolliment s’ha realitzat a través de 2 dispositius: 2 famílies de 6 membres en total s’allotjaran en un habitatge d’acolliment i una altra persona s’allotjarà temporalment en el Centre d’Atenció Integral (CAI), tots dos, recursos de Càritas Gandia.
D’altra banda, la parròquia de Simat acollirà a altres 8 persones en un habitatge parroquial.

  • D’aquesta manera l’Església a la comarca dona resposta a la crida de la Vicepresidenta i Consellera, Mónica Oltra, a la necessitat d’habitatges per a donar recer urgent a les persones fugides de la guerra a Ucraïna.Aquests habitatges no són suficients. Urgeix trobar noves per a totes les persones que estan arribant a València fugint de la guerra i que necessiten un lloc on residir des d’aquesta mateixa nit i per un termini aproximat d’1 mes fins que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives puga obrir campaments d’acolliment i altres recursos d’emergència.

    Aquelles persones que disposen d’un habitatge lliure poden posar-se en contacte amb el Centre de Suport a l’Immigrant a València a través del telèfon 96 208 74 23 i a través de l’email cai.pangea.spai@valencia.es

Articles relacionats