10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

L’Escoleta d’Estiu de Gandia conclou complint els seus objectius

– La quarta edició de l’Escoleta d’Estiu conclou amb bones sensacions

El 12 d’agost passat va concloure l’escola d’estiu al Centre Cívic de Roís de Corella, una activitat que enguany comptava amb la novetat de ser gratuïta gràcies a una subvenció rebuda al Departament d’Igualtat dins del programa de Corresponsals.

Aquesta gratuïtat “és una aposta no tan sols per l’Ajuntament de Gandia, sinó també pel Govern d’Espanya i l’autonòmic, per a que les famílies tinguen menys càrregues econòmiques de cara a l’inici del curs escolar”, ha volgut destacar Liduvina Gil, presidenta de la Junta de Districte de la barriada.

La programació es va iniciar el passat 27 de juny i ha comptat durant 7 setmanes amb una metodologia de caràcter lúdic, didàctic i amb un espai per a l’oci, aigua, esports i tallers. L’edil ha mostrat la seua alegria al tractar-se del quart any de funcionament d’aquesta i per estar cada vegada més consolidada.

  1. Pe últim, Gil ha assenyalat que “és una eina que es dona com a recurs als pares per a ajudar-los a conciliar la vida laboral i la familiar”. “Estem contents per la repercussió i la quantitat de xiquets que hem tingut, amb la novetat d’incloure tothom i tindre a professionals especialitats en aquesta inclusió”, ha conclòs.

Articles relacionats