19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Bons vents per a l’Atlètic Club Gandia d’Halterofília 

 

L’Atlètic Club Gandia d’Halterofília segueix en el més alt, algunes dades confirmen el seu estatus de club top en l’àmbit espanyol. Per exemple, només el CH Coruña pot presumir al costat dels gandians de tindre un equip en cadascuna de les categories tant masculina com femenina.

Més encara, el club que presideix l’olímpic José Andrés Ibáñez té a les seues dues formacions de Divisió d’Honor en lloc de Copa.

Els xics van tercers en la classificació general després de tres jornades superats únicament per ETH i CH Coruña, mentre que les xiques són sisenes superades a més per Madrid, Blanes i Terrassa.

El 2022 no és un any fútil per al Club de Gandia, ja que es compleixen 30 anys dels jocs de Barcelona amb la figura icònica d’Ibañez com a referent, però també de la Copa del Rei (única en les seues vitrines), aconseguida per un llegendari equip en el qual també estaven a més d’Ibañez, Borja Climent, Ramón Sigues, Antonio EscriváLuis Garrido, José Hidalgo i José Polvoreda.

Així que el club anhela estar almenys en la lluita per revalidar aquella Copa pel que s’ha reforçat amb aixecadors contrastats com són Tomás Sanchis, Joao de Melo, Michael Otero o Yohnny Williams que s’uneixen als joves valors Carlos Sanchis i Yves Ibañez.

En xiques més del mateix amb Martina GramajoCarmen Gallardo, Eva Cremades, María MahíquesRomina Escrivá.

Bons vents per a l’halterofília gandiana.

Articles relacionats