18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

L’escoleta de conciliació de Tavernes tanca el curs amb un festival 

 

• Els pares i mares han participat de la festa de cloenda de l’escoleta gratuïta tant en la platja com en el poble

• L’alcaldessa Lara Romero ha acudit als dos festivals per a agrair als 37 monitors el seu treball i ha assenyalat que el pròxim any l’escoleta també admetrà a tots els menors que facen la inscripció

Els 385 xiquets i xiquetes que han disfrutat el mes de juliol de l’escoleta de conciliació gratuïta organitzada per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna han tancat hui el curs amb el festival musical. Una jornada lúdica on els pares i mares han pogut conéixer de prop com ha sigut el curs i han participat de la festa de cloenda on l’alumnat ha realitzat diverses actuacions artístiques. Més de 50 menors han participat en la festa de l’escoleta de la platja, mentre que més de 300 ho han fet en el recinte del multiús en una jornada que ha conclòs amb la realització d’uns tallers.

L’alcaldessa Lara Romero i la regidora de Serveis Socials, Amparo Bo, han acudit a les dues escoletes per agrair als 37 monitors la seua professionalitat i el seu treball durant el mes de juliol. Una tasca important per a ajudar a les famílies en la conciliació en les vacances escolars. Enguany l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha fet un esforç perquè tots els xiquets i xiquetes que havien portat a cap la inscripció tingueren una plaça i l’alcaldessa Lara Romero ha afirmat que el pròxim any des del Consistori també s’habilitarà el crèdit necessari perquè això siga possible i tots i totes qui ho demanen puguen acudir a l’escoleta gratuïta.

L’alcaldessa ha recordat que es tracta d’una escoleta que naix des de la Regidoria de Serveis Socials, però que no és exclusiva per a famílies vulnerables o en pocs recursos, sinó que està oberta a tots aquells xiquets i xiquetes de Tavernes que vullguen fer ús d’ella.

Articles relacionats