12.4 C
Gandia
Dijous, 1 desembre, 2022

L’Escola Oficial d’Idiomes inicia un nou període d’inscripció online

– Després d’una matrícula ordinària exitosa, amb 1443 persones matriculades, encara hi ha vacants a pràcticament tots els idiomes i horaris.

– Del 15 al 17 d’aquest mes s’iniciarà un nou període d’inscripció online per a totes les EOIS valencianes. Aquells que no s’hagen matriculat encara ho poden fer.

– Per tal d’evitar la bretxa digital la ciutadania l’alumnat podrà accedir al nostre centre (amb cita prèvia) per tal de rebre ajuda en el procediment de tria d’idioma i horaris.

El resultat de l’adjudicació de vacants del període de setembre estarà disponible en l’assistent telemàtic d’admissió el dia 22 de setembre de 2020. S’enviarà un correu electrònic a cada participant que indicarà que aquests resultats ja estan disponibles.

Durant el període del 23 de setembre de 2020 al 2 d’octubre de 2020 els candidats que hagen obtingut plaça formalitzaran la matrícula amb el pagament de taxes i enviament de la documentació per correu electrònic. Aquells que no formalitzen aquesta matrícula, també ho podran fer a partir del 2 d’octubre en període de vacants.

Les classes, que començaran el 6 d’octubre a Gandia i el 5 a les altres seccions (Cullera, Oliva, Sueca), seran molt segures: amb distància higiènica (mínim 1,5 metres entre cada persona), gel hidroalcohòlic a cada aula, ventilació natural, recorreguts marcats segurs, etc. Tots hauran de portar mascareta a classe i cada estudiant rebrà gratuïtament dues masqueretes reutilitzables (proporcionades per Conselleria).

En aquelles classes on no es puga mantindre la distància de seguretat s’haurà de desdoblar el grup en dos i assistiran a classe un dia dels dos que han de
vindre. El dia que no vinguen podran fer treballs manats pel professorat o, depenent de la disponibilitat de l’amplada de banda de l’EOI, seguir la classe a
distància.

Articles relacionats