14.9 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

Bellreguard acull l’obra “Federico”, de la SubTerránea dins de la programació de “…A l’Era”

Bellreguard acull l’obra “Federico”, de la SubTerránea dins de la programació de “…A l’Era”

– “…A l’Era” és el programa professional d’arts escèniques desenvolupat per l’Àrea de Cultura Democràtica, on prima la qualitat, la innovació i el compromís polític

Bellreguard FedericoLes arts escèniques tornen de nou a Bellreguard després de l’Estat d’Alarma produït per la pandèmia de coronavirus. Serà aquest dissabte, 19 de setembre, amb “Federico“, de La SubTerránea. Un homenatge a la poesia i la llibertat, un homenatge a Federico García Lorca.

Les entrades són a 5 € i únicament es poden aconseguir online, en aquest enllaç: entrades online

Recordar que «…A l’Era» és, segons explicava el regidor de Cultura Democràtica, Juanjo Giner, “un conjunt de propostes amb un fort component modern, tant en l’escriptura, en la utilització de l’audiovisual, en el treball corporal, en la posada en escena, enllumenat i altres components espacials, escenogràfics…“, i al mateix temps, “són compromeses políticament, amb qüestions de gènere, amb la identitat valenciana, amb la memòria democràtica…”.

A més, la programació destaca per la qualitat. Són propostes guardonades i/o nominades en diferents premis de la Generalitat Valenciana, i algunes d’elles formen part del projecte Graners de Creació, del qual Bellreguard és soci i resident. Graners de Creació és “un projecte de residències escèniques emmarcat dins del projecte CulturaResident de la Generalitat Valenciana, per a potenciar la creació valenciana”, segons explica el seu coordinador, Jacobo Pallarés.

“Els espectacles i les companyies de la programació de 2020 de ‘…A l’Era’ col·loquen a Bellreguard en un lloc visible, possible i altament alternatiu”. Bellreguard es converteix així “en l’alternativa a uns camins potencialment creatius, nous, de les arts escèniques i arts vives valencianes”, afegeix Pallarés.

Articles relacionats