L’Escola Oficial d’Idiomes de Gandia iniciarà el 4 de setembre el període de matrícula

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Gandia ha anunciat a l’inici del període de matrícula a partir del  4 i 5 de setembre amb cita prèvia (que ja es pot demanar en http://citaseoi.htstores.es/cancelarcitaform) i a partir del 6 de setembre de 13.00 a 14.00 (sense cita). Qualsevol persona podrà matricular-se sense haver fet preinscripció d’alemany, francés, italià, espanyol per a estrangers i valencià, segons ha informat Joan Siscar, director de l’EOI de Gandia, qui ha donat compte de les novetats per al present curs. L’EOI és un centre d’diomes públic amb una oferta molt àmplia i de qualitat, amb el recolzament d’un títol oficial i a uns preus molt raonables. 
Durant el mes d’agost s’ha instal·lat la nova senyalítica del centre a la rotonda de l’entrada de darrere (Avinguda Blasco Ibáñez) després dels suggeriments de l’alumnat que havien comentat que l’edifici es confonia amb l’ambulatori de Corea. «La idea és tindre més visibilitat, donar-se a conéixer i atraure més alumnat. Hem intentat combinar el nou logo de l’escola (en negre) amb un estil més informal (les fletxes amb els idiomes que donem)», afirma el director.
 
Els requisits i instruccions estan detallats al web de l’EOI. S’ha millorat també l’oferta de la secció d’Oliva amb Italià i Francés. Saber anglés és important, però afegir una altra llengua estrangera és un plus molt valorat en el mercat de treball, apunta Siscar.
 
Els que vulguen accedir a anglés sense haver fet preinscripció hauran d’esperar perquè s’han de matricular els que han fet la preinscripció a juliol i els que es presenten a setembre. La conselleria ha mantingut l’augment d’oferta que es va experimentar l’any passat, així que segurament quedaran places vacants a les que es podran accedir sense haver fet cap tràmit previ. Si es té títols d’altres entitats homologades, s’accepten per tal d’accedir als estudis de l’EOI. A més a més, organitzaran prova de nivell per a aquells que ho sol·liciten. 
Pel que fa a la matrícula cal recordar que ix a menys de 10 € al mes. Enguany han agilitzat el procés amb cites prèvies online per a que entrar a l’escola siga molt més fàcil i ràpid, sense cues.  
D’altra banda, per segon any consecutiu l’EOI sent seu dels cursos online per a professorat. Només quatre escoles ofereixn aquesta modalitat d’ensenyament (Alacant, Castelló i Sagunt), «la qual cosa diu molt en favor de la qualitat del nostre ensenyament», apunta el director. La ciutadania també pot optar als cursos d’anglés a distància (That’s English) de l’escola (A1 i A2).  Tota la informació a http://mestreacasa.gva.es/web/eoigandia/inicio.

Et Pot Interessar