15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

L’Escola del Club de Tenis Gandia ja compta en 80 jugadors

 

– Finalment l’escola del Club de Tenis Gandia tindrà prop de 80 alumnes durant aquests mesos després d’incorporar-se nous jugadors provinents de la província de València.

La xifra no arriba als 160 o 170 que tenen habitualment però és bon número per a començar en aquesta fase de desescalada apunta el director de l’escola Salvador “Doro” Martínez.

Indubtablement l’aparició del seu fill Òscar guanyador dels tornejos ATP d’Agadir, Ulm i Salinas a més de finalista a Atenes i Torí atrau molta gent perquè tots els dies no s’entrena amb un extop-100 mundial i el millor tenista espanyol en 1995 quan la premsa especialitzada ho va designar en el torneig Conde de Godoy de Barcelona.

En l’actualitat Òscar Martínez i el seu pare dirigeixen l’escola gandiana amb l’objectiu posat a arribar al que va ser antany i millorar els seus resultats.

Compliment de les normes sanitàries

El CT Gandia està complint estrictament les normes sanitàries i ja en l’entrada cal desinfectar-se, després en les pistes cada vegada que els xiquets acaben de recollir pilotes també han de llavar-se les mans, així una vegada i una altra fins a eixir del club.

Finalment indicar que, si no succeeix alguna cosa estranya, la temporada de tornejos o siga de joves promeses en l’àmbit provincial començaran el mes de juliol, sembla que Gandia podria tindre dos tornejos per als més joves.

Articles relacionats