30.6 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Gandia felicita l’aniversari a vora 300 xiquets i xiquetes durant el confinament

– L’Ajuntament de Gandia, a través de l’Agència AVIVA de Promoció del Valencià, ha felicitat l’aniversari a vora 300 xiquets i xiquetes de Gandia mentre ha durat el confinament per la Covid-19.

Durant aquells dies, el departament va voler estar al costat dels xiquets i les xiquetes de Gandia que van complir anys i els hi va enviar vídeos-felicitacions personalitzats.

Nahuel González, regidor de Cultura, ha mostrat la satisfacció “d’haver pogut fer feliços a centenars de xiquets i xiquetes de Gandia. Pensem que en moments tan durs com els del confinament feien falta iniciatives com aquesta, que, a més a més, promocionen la nostra llengua. D’ara endavant, a poc a poc, els xiquets i les xiquetes aniran gaudint de la nova normalitat i des del departament de Cultura organitzarem activitats per tal que puguen ser encara més feliços”.

Ara, que ja entrem en la fase 2 i que anem avançant, a poc a poc, amb totes les precaucions, cap a la nova normalitat, des d’AVIVA Gandia donen per conclosa la campanya de felicitació.

Articles relacionats