L’Escola de Música Mestre Villar de Ròtova encara manté oberta la matricula

La matrícula de l’Escola de Música Mestre Villar de Ròtova finalitza el 15 de juliol

La Rotovense Musical celebra, dissabte 13 de juliol, el concert d’estiu, dedicat al mestre-director Ferran Escrivà Llorca

L’Escola de Música Mestre Villar de Ròtova tanca el període de matrícula per al curs 2018-2019 el pròxim 15 de juliol. El preu de matrícula és de 30 € i la informació es pot trobar a l’adreça larotovensemusical.org/escola. L’entitat ofereix un 15% de descompte per a persones associades a La Rotovense Musical en les diferents assignatures.

L’escola ofereix una variada oferta de classes, entre les quals n’hi ha de solfeig i instrument per a persones adultes. “Des de La Rotovense Musical creiem que aquest mòdul permetrà que molts i moltes de nosaltres retrobem el músic que tenim dins i que puguem repassar i renovar coneixements musicals. Mai és tard per endinsar-se en el món de la música”.

Activitats d’estiu

L’Escola de Música Mestre Villar va oferir el passat un concert d’audició dimarts 25 de juny, a la plaça Major de Ròtova. Era el final d’un curs en què l’agrupació musical ha pres el relleu en la gestió de l’escola.

El dissabte 13 de juliol tindrà lloc el concert d’estiu de La Rotovense, dedicat al mestre-director Ferran Escrivà Llorca. Tindrà lloc a la piscina municipal, a les 21 h. El repertori està compost per obres «que ens han arribat com a músics», ha explicat el president, Javier Bataller.

Et Pot Interessar