15.2 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Les xifres de la pandèmia als pobles de la Safor augment un 30 % en 3 dies

Les xifres de la pandèmia per els pobles de la Safor, amb un augment en tres dies un 30 % en el nombre de contagis dels últims 14 dies per 100.000 habitants, parlen per si soles. Des de després del pont d’octubre la incidència de la pandèmia a la Safor creix desorbitadament, qüestió aquesta que ha creat en pocs dies un augment de la pressió hospitalària i la detecció fins a 14 brots de coronavirus en només un dia.

Davall de la mitjana de la Comunitat Valenciana es troben 19 municipis de la Safor, que la majoria d’ells també empitjoren les seues xifres.

Sols hi ha 8 pobles sense cap cas actiu que són: Beniflà i Guardamar, que no han patit cap cas des de l’inici de la pandemia, Alfauir, Almiserà, Palmera, Lloc Nou, Barx i Miramar. D’altra banda els municipis que tenen casos actius però les seues xifres estan per davall de la Comunitat són Vilallonga, Palma de Gandia, Ador, Rafelcofer, Piles, Oliva, Xeresa, La Font, Real de Gandia, Gandia i Simat.

Per amunt de la mitjana es troben els municipis de Tavernes, Benirredrà, Alqueria, Potries, Ròtova i Beniarjó. Amb xifres superiors als 350 contagis per cada 100.000 habitants estan les poblacions de Daimús, Almoines, Bellreguard, Xeraco, Benifairó i Castellonet.

Dels tres nuclis de població més grans, Oliva amb 75,69 contagis per cada 100.000 habitants és la que té millor índex, seguida per Gandia amb 207,88 i Tavernes amb 220,92.

La corba de contagis a la Safor està en aquests moments en ple creixement, a l’espera que les noves mesures especials més restrictives siguen les adequades per frenar aquesta pujada de nous casos.

 

Coronavirus per pobles de la Safor 1

Coronavirus al pobles de la Safor 1

Articles relacionats