17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Les sis falles de Tavernes reben premis per l’ús del valencià en els llibrets

Sis comissions falleres de Tavernes han acudit este dilluns a l’entrega dels premis a l’Ús del Valencià en els llibrets fallers celebrada a l’auditori del Palau de les Arts Reina Sofía de València. L’acte, en elque han participat l’alcalde, Jordi Juan, i regidors del govern municipal, ha estat especial atès què Tavernes ha sigut protagonista amb les sis falles premiades enguany, un reconeixement a la gran tasca que realitzen any rere any, a la qualitat dels llibrets i al bon ús del valencià.

Un per un, els màxims representants de les falles de Tavernes han pujat a l’escenari per a recollir els palets amb el premi corresponent i rebre l’aplaudiment del nombrós públic assistent. Des del consistori donem l’enhorabona pública a la Falla Portal de Valldigna (14é), la Falla la Dula (41é), la Falla la Via (42é), la Falla Cambro (49é), la Falla Prado (55é) i la Falla Passeig (58é) pels premis rebuts i els animem a seguir amb esta actitud positiva i treball incansable que fan que els llibrets de les falles de Tavernes siguen tot un orgull per a la resta de veïns i veïnes.

A més de l’entrega de premis, este dilluns pel matí l’expedició vallera al complet ha fet una visita turística per la València fallera del centre i ha presenciat la mascletà des de la Plaça de l’Ajuntament per a completar un dia espectacular de falles.

Articles relacionats