18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

LES OBRES DEL PARC DE L’AVINGUDA DE VALÈNCIA D’OLIVA MILLORARAN I REVITALITZARAN EL BARRI

 

– Amb la signatura de l’acta de replanteig s’ha donat el tret d’inici de les obres, que tindran una durada d’aproximadament 3 mesos

La remodelació del parc de l’avinguda de València comença hui la seua actuació, i els responsables polítics d’aquesta iniciativa, la vicealcaldessa i regidora de Parcs i Jardins, Ana Morell i el regidor de Planejament Urbanístic i d’Hisenda, Miguel Monzonís, han presentat als veïns i veïnes i als mitjans de comunicació el projecte, el pressupost d’inversió que té i el temps d’execució en què es realitzaran aquestes obres.

L’acte protocol·lari de la firma de l’acta de replanteig entre l’empresa responsable de l’execució de les obres, URBAMED, i els responsables polítics i tècnics municipals d’Oliva, es va celebrar ahir davant l’expectació de nombrosos veïns i veïnes i comerciants que s’aproparen a la plaça per conéixer de primera mà, i amb més detall, el contingut d’aquest ambiciós i necessari projecte de revitalització per a un dels barris més emblemàtics de la ciutat.

Segons la vicealcaldessa, “Oliva necessita inversions i manteniment per a millorar les condicions de vida de la nostra població. Necessitem revertir la situació de deixadesa que en legislatures anteriors havien acostumat als nostres barris. Necessitem invertir per canviar i millorar cada barri de la nostra ciutat. I treballem per aconseguir que els projectes als quals ens vam comprometre es convertisquen en realitat com és el cas de la remodelació del parc de l’avinguda de València.” Ha declarat Morell.

L’edil també ha explicat les alternatives a l’aparcament que s’han aconseguit per minimitzar les molèsties a les veïnes i veïns del barri, habilitant un aparcament provisional en l’Escola Permanent d’Adults (EPA) i un aparcament definitiu en un solar pròxim a aquest emplaçament, concretament al carrer de l’Alcalde Francisco Llorca, 12.

Pel que fa a la gestió de la regeneració urbanística municipal, el seu responsable, Miguel Monzonís, ha explicat quins són els principals objectius que es pretenen aconseguir amb aquesta reforma integral de la plaça i del parc de l’avinguda de València: “volem fer més accessible els espais públics de la nostra ciutat a tota la gent del nostre poble, llevant possibles barreres arquitectòniques i modernitzant els nostres parcs i espais de joc i d’oci per als nostres xiquets i xiquetes i les seues famílies”.

Articles relacionats