14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

Gandia reunirà als millors equips del món de ciclisme femení

– La VI edició de la Setmana Valenciana de Ciclisme reunirà a Gandia als millors equips del món de ciclisme femení durant els dies 17 al 20 de febrer.

A poc menys d’un mes de l’inici de la prova, la competició serà la més important de les que s’han disputat fins ara, ja que s’han assegurat la presència de tot l’escamot World Tour gràcies a la pujada de categoria de la ronda valenciana.

Sens dubte estaran les millors ciclistes del moment i això li donarà un gran prestigi a la carrera a més es veurà una prova molt més competida i no tan hegemònica com l’any passat quan va véncer Amenik Van Vleuten de l’equip Movistar.

El traçat de la volta valenciana transcorrerà, en la seua primera etapa, per la comarca de La Safor, no en va el centre neuràlgic serà novament a la platja de Gandia.

En aquests moments no està confirmada l’inici d’aquesta primera jornada, ja que existeixen algunes poblacions interessades com Tavernes de la Valldigna mentre que el final podria ser com tots els anys la ciutat de Gandia.

Durant els pròxims dies l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, que no és una altra que SLT de Benirredrà, anirà fent públic les poblacions on transcorrerà la volta.

La Federació suspén els entrenaments en el velòdrom Luis Puig

D’altra banda la Federació Valenciana de Ciclisme s’ha vist obligada a suspendre els entrenaments de pista en el velòdrom Luis Puig de València pel mal estat de la pista.

Les últimes caigudes produïdes en el velòdrom s’han degut a la mala subjecció de la nova pintura, que ha provocat contínues relliscades, i per consegüent molt perillós per als joves ciclistes. S’espera que dins de poques setmanes estiga solucionat l’assumpte encara que de moment la carrera de la lliga de pista que havia de celebrar-se a la fi de mes ha sigut ajornada.

Articles relacionats