16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Les obres de la nova rotonda d’accés a la platja de la Goleta avancen a bon ritme

 

– S’està complint amb els terminis d’execució previstos per tal que la nova rotonda estiga acabada a principis del pròxim estiu

La rotonda millorarà la seguretat i accessibilitat en la intersecció del camí de la Ratlla amb el Camí Reial (CV-605) que uneix Tavernes i Cullera

Les obres de construcció de la nova rotonda d’accés a la zona nord de la platja de Tavernes en la intersecció del camí de la Ratlla amb la carretera CV-605 (Camí Reial), que van començar fa vora dos mesos, avancen a bon ritme i complint amb els terminis d’execució previstos.

En el punt on s’ubicarà la nova rotonda, ja es pot veure als operaris de l’empresa adjudicatària treballant en els traçats on s’ubicaran alguns dels ramals d’accés a la CV-605, al mateix temps que continuen els treballs d’adequació dels terrenys adjacents. Fins al moment, pel camí Reial es pot circular amb normalitat.

La nova glorieta, amb una inversió pròxima als 573.000 euros per part de l’àrea d’Infraestructures de la Diputació de València, millorarà notablement la visibilitat i la seguretat viària de l’accés a la platja de la Goleta.

Així, la rotonda tindrà 30 metres de radi exterior i es contempla l’ampliació de la plataforma actual dels ramals d’accés de la CV-605, amb vorals de mig metre i bermes de 0,75 metres. Els accessos directes a propietats i camins agrícoles des del Camí Reial disposaran de nous ramals per a reduir la perillositat, s’eliminaran els girs a l’esquerra, es reforçarà la protecció dels accessos directes i s’evitaran els enlluernaments de l’encreuament actual en T.

El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, s’ha mostrat satisfet en “veure com avancen les obres d’una rotonda molt esperada i necessària, ja que facilitarà l’accessibilitat i incrementarà la seguretat dels milers de conductors que diàriament circulen pel camí Reial”.

Articles relacionats