19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Càritas Gandia ha recaptat 9.034 € a través de la Campanya de Nadal

– La recaptació s’ha aconseguit amb la venda d’un miler de peces d’estoc donades per la botiga de Maite Salcedo.

– La campanya s’ha desenvolupat durant 1 mes en un establiment cedit per un empresari de Gandia i amb l’ajuda d’una altra empresària de la ciutat, que a més és voluntària de Càritas Gandia.

-Durant la campanya nadalenca, l’Associació d’Hotels a Gandia ha donat 100 mantes per a persones sense llar, i altres 20 van ser donades pel Punt 24H. Unes altres van arribar d’associacions i particulars.

-També s’han recollit joguets i productes d’higiene i alimentació a través de particulars, empreses, centres educatius i associacions.

Càritas Gandia ha recaptat 9.034 € a través de la Campanya de Nadal. Aquesta campanya s’ha dut a terme en un local que un empresari de Gandia ha cedit a l’entitat per a vendre la roba i accessoris de moda donats per Maite Salcedo.

La totalitat dels fons recaptats es destinaran als tallers de promoció de les dones que desplega Càritas Gandia.

La secretària de l’entitat, Maite Boscá, ha agraït la resposta, un any més, de tots els ciutadans, a la campanya nadalenca. Amb la recaptació obtinguda -assenyala Boscá-, “realitzarem tallers formatius dirigits a trencar la bretxa digital; ajudes a la conciliació i altres mesures per a augmentar la capacitat d’ocupabilitat”.

El perfil al qual van dirigits aquest tipus de tallers és, principalment, dones en risc d’exclusió social que veuen accentuada la seua situació de vulnerabilitat, especialment per la sobrecàrrega emocional que suporten en afrontar, generalment en solitari, el pes de la responsabilitat familiar.

Durant la campanya nadalenca, l’Associació d’Hotels a Gandia ha donat 100 mantes per a persones sense llar, i altres 20 van ser donades pel Punt 24H. Unes altres van arribar d’associacions i particulars.

També s’han recollit joguets i productes d’higiene i alimentació a través de particulars, empreses, centres educatius i associacions.

Articles relacionats