14.1 C
Gandia
Dimarts, 28 març, 2023

Les Nits Bordes arriben a Rafelcofer

Les Nits Bordes arriben a Rafelcofer

– Les Nits Bordes és un projecte destinat a tota la joventut de la comarca que proposa activitats d’oci actiu i participatiu.

Les Nits Bordes arriben a Rafelcofer amb un Taller de Cuina, aquest divendres 10 de febrer, a les 20.30 hores, que tindrà lloc a l’edifici de la Biblioteca i està adreçat a joves entre 12 i 30 anys.

Què té de característic les Nits Bordes? L’horari en què s’executen les activitats és el més mel, el que més dedica la jovenalla a l’oci: les vesprades i les nits.

Es dona a la gent jove la possibilitat d’elegir que volen fer amb el seu temps lliure, oferint una alternativa a la cultura del consumisme a més de deixar de banda l’alcohol i altres drogues. Un horari per oferir al jovent alternatives actives a l’oferta d’oci consumista, gaudint de les instal·lacions municipals en períodes nocturns, fora de l’horari habitual i tradicional.

El projecte naix des d’una perspectiva integral d’actuació, que abraça informació, formació, dinamització i participació, que busca aglutinar esforços en l’àmbit municipal i en l’àmbit comunitari on totes les associacions juvenils i no juvenils, entitats i organitzacions de tota mena col·laboren per completar un projecte complex i ambiciós per a la joventut.

Totes les activitats es dissenyen intentant cobrir les inquietuds i els interessos de la població juvenil, optant en tot moment per una oferta àmplia i variada en l’àmbit social, cultural i esportiu.

Articles relacionats