22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Les mares i pares del CRA. Alfauir-Ròtova escriuran cartes “a cau d’orella” a l’alumnat

 

 

 

L’AMPA del CRA. Alfauir-Ròtova i l’Ajuntament de Ròtova han convocat un recull de cartes en valencià, amb el títol A cau d’orella, dirigit als pares i mares del centre. La iniciativa té l’objectiu potenciar la creació entre les mares i pares del municipi i afavorir la relació intergeneracional entre l’alumnat i els pares i mares.

La iniciativa s’emmarca en la Trobada d’Escoles en Valencià, que tindrà lloc el 22 d’abril a Ròtova, per a commemorar la figura de la mestra i escriptora Carme Miquel. El 1997, Carme Miquel publicà, a Tàndem Edicions, ‘A cau d’orella (cartes a Roser)’, un llibre en què explicà, “a la seua filla i a tots els joves del nostre país, les incògnites i sobretot les esperances del món que ens envolta”.

Dedicades a Carme Miquel, les Trobades d’Escoles en Valencià donaran a conéixer la mestra, escriptora. També aspiren a continuar la seua tasca, hui referent. Amb el lema “Recuperem el verd amb Carme Miquel”, les Trobades d’Escoles en Valencià 2023 són una crida a l’acció i un cant a l’esperança en la recuperació de la consciència ecologista mitjançant l’educació.

Articles relacionats