10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Les Infantils del CV Arenas de Gandia perden la segona plaça en l’últim sospir

L’infantil de l’Arenas Decorgandia no va poder amb un Altea que li ha pres la mesura i es veu fora del top 8 autonòmic després d’estar tota la liguilla en una segona plaça que només va perdre en l’última jornada. 

Les jugadores del Grau van pagar els nervis d’un partit tan important, i només van donar batalla en un segon set que es va emportar el quadre visitant per un atapeït 24-26 i que va marcar el resultat final d’aquesta primera part de la temporada.

Ara, l’equip de l’Arenas, acaba en la tercera plaça del grup i haurà de lluitar primer per la permanència i posteriorment per la primera plaça d’aquest grup que donarà accés a l’eliminatòria prèvia de la final autonòmica d’aquesta temporada.

La resta d’equips federats van saldar els seus partits amb victòria; les cadets Dc. Hotels van véncer per 3-1 al CV Quart i acaben la primera liguilla com a quartes i també lluitaran per la permanència amb el possible premi de la final autonòmica per al campió del grup i les juvenils segueixen segones i amb possibilitats de fase d’ascens.

L’activitat no cessa amb l’arribada del pont i els tres equips disputaran partits dissabte que ve 10 de desembre.

La directiva ha assenyalat “reclamem una millora en les condicions d’entrenament i joc, en una setmana decisiva on per falta de llum i per pluja no van poder competir en el seu lloc d’entrenament habitual i en la qual el 80% de les jugadores a penes van poder entrenar o jugar en estar afectades per processos febrils i respiratoris derivats d’entrenar amb fred i humitat a l’aire lliure”.

Articles relacionats