16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Les infantils del CV Arenas de Gandia consoliden la seua segona posició davant el CV Torrent

– Les jugadores de l’equip Arenas Decorgandia no van fallar en la seua visita al CV Torrent i es mantenen segones del seu grup mancant l’última i decisiva jornada del pròxim dissabte 3 de desembre.

Les jugadores del Grau de Gandia es van presentar a Torrent en plena lluita per la segona plaça amb l’equip de l’Altea i amb l’obligació de guanyar 3-0 o 3-1 a les jugadores torrentines. I amb aquest objectiu molt clar, les jugadores de l’Arenas van realitzar un inici de partit de gran serietat i qualitat que va deixar el primer parcial quasi sentenciat.

Malgrat aquest alt nivell mostrat, l’equip de Torrent va tindre moments en els quals van estrènyer els parcials  i que donaren un toc d’emoció a un partit que malgrat acabar 0-3 per a les visitants va anar molt vistós i emocionant.

Ara dissabte que ve a les 11.00 hores en la Paola Martínez del CEIP Joan XXIII, la segona plaça se l’emportarà l’equip que guanye el partit que enfrontarà al Decorgandia (segon classificat) i l’Altea (tercer classificat).

Per part seua, l’equip de cadet del Dc. Hotels, va perdre 3-0 contra el cadet de Torrent que va demostrar el perquè de la seua segona posició en el grup. Les cadets del Dc. Hotels ja estan preparant la segona base en les quals jugaran en el grup per no descendir amb opció de final autonòmica en cas de quedar primeres d’aquest.

Des del club, es vol fer una crida per a crear un gran ambient en el partit del dissabte a les 11.00 hores on les jugadores locals podrien aconseguir estar entre els 8 millors equips de la Comunitat Valenciana per segon any consecutiu i en el que seria un ple en els seus dos primers anys d’existència en aquesta categoria.

Articles relacionats