23.5 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Les infantils del Club de Voleibol Arenas de Gandia més prop del seu objectiu

 

Les jugadores infantils de l’Arenas Decorgandia, segueixen amb pas ferm en la seua lluita per aconseguir la segona plaça del seu grup per a accedir al top 8 provincial en el qual es lluitarà per la final autonòmica i la possibilitat de participar en el campionat d’Espanya.

Les jugadores del Grau de Gandia, es van mostrar molt serioses en tot moment i no van donar opció a l’equip del Real de Gandia que va demostrar una gran progressió.

Amb aquesta victòria la segona plaça segueix a l’abast de la mà de les graueres, ja que si guanyen a l’equip de Torrent, dissabte que ve, arribaran al partit de l’última jornada contra l’Altea amb la classificació a l’abast d’un 3-0 o 3-1 local.

Posteriorment, en un partit on tots dos equips no es jugaven res classificatori, el cadet del Real va véncer 0-3 al Dc. Hotels local.

A la vesprada, i en la mateixa Paola Martínez, les xiques del Veles e Vents de Xavi Signes, van rebre a l’altre equip invicte del grup (el
CV Oliva de María Borrás). El partit va anar molt disputat i al final va caure del costat visitant per 1-3.

A més el cap de setmana també comptar amb la celebració de 3 partits escolars dels equips de la base i la presència per primera vegada en la Gala de l’Esport de les esportistes del club: Natalia Vyacheslavova, Nerea Ródriguez, Nerea Benavent, Tian Barca, Clàudia Ferrer i Daniela Dimitrov.

Articles relacionats