22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

La ciutat d’Oliva entra en el ciclisme d’elit de la mà del seu veí Matt White, nou director de l’equip Bike Exchange

L’exciclista australià Matt White que resideix a Oliva des de fa més de 20 anys portarà les regnes del totpoderós equip Bike Exchange del World Tour durant els pròxims exercicis després del comunicat oficial fet públic aquest passat dilluns.

White que va córrer en les files de l’equip ciclista US. Postal, on va ser gregari d’Amstrong, i va triar com la seua residència des dels antípodes a Oliva pel clima i la proximitat de les grans carreres. Ara com a màxim responsable de l’equip australià ha fitxat a Rafa Valls de Concentaina per a ajudar-ho en les tasques de director esportiu.

Cal indicar que White té tres fills nascuts a Oliva i tots ells practiquen el ciclisme militant en les files de l’escola de Rafa Valls, una escola que ha crescut moltíssim des de la seua creació fa dos anys.

Quant a l’exprofessional de Cocentaina, s’estrenarà com a director esportiu en la clàssica de la Comunitat Valenciana del pròxim mes de gener encara que combinarà les tasques de l’escola amb la de director en el Bike Exchange on ha signat per dos anys.

Articles relacionats