16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Les i els joves corredors de ciclisme de la Safor demostren la seua qualitat a Llíria

– Èxit total per als joves corredors de La Safor a Llíria,  que va acollir el campionat autonòmic i els trofeus Ciutat de Llíria per a  escoles de ciclisme

Els joves corredors es van desplaçar durant el passat cap de setmana al polígon industrial dels Carruses de Llíria per participar en la primera prova ciclista després de l’estat d’alarma a la província de València.

La matinal va començar amb la categoria de promeses,  on Àlex Moreno de Vilallonga i fill del semiprofessional José Manuel Moreno va aconseguir una brillant victòria mentre que el valler Cristian Grau va ser quart i el xeraquer Gerard Pastor finalitza cinqué. En la mateixa categoria la gandiana Andrea Contero va véncer.

Competicio ciclisme a Lliria Andreu SansaloniEn principiants el valler Andreu Sansaloni va acabar en la segona plaça sent l’únic de l’escola vallera a pujar al podi en aquesta jornada mentre que la d’Almoines, Irene Flores del Triasport seria segona en dones a més Sergi Margarit va ser sisé i Jaume Castella nové.

En la categoria aleví la gandiana Carla Bañuls es reencontraria amb la victòria i va estar apunt de véncer als xics mentre que Paula Esteban i Andreu Llavero també del Triasport van ser segons i Ausiàs Puente sisé i Jorge Flores desé.

Competicio ciclisme a Lliria Aitana CalabuigLa jornada va finalitzar en la categoria infantil amb la victòria de la gandiana Aitana Calabuig mentre que el valler Aitor Arlandis va ser cinqué, Jairo Jaén sisé, Xavi Mestre seté i Joan Corbi nové.

En la jornada del dissabte la gandiana Alejandra Puente de l’equip Koryo Car acabaria segona en cadets i onzena de la general on hi havia corredores professionals.

Sens dubte una jornada amb molts èxits dels ciclistes que es van desplaçar tant de l’Escola Triasport de Gandia com de l’Escola de ciclisme de la Valldigna que van complir en tot moment les normes sanitàries establides.

L’organització va fer control a l’entrada del recinte prenent la temperatura a tots, llavant-se les mans amb gel i en tot moment es va utilitzar la mascareta. A això cal unir el gran esforç que ha realitzat l’Ajuntament de Llíria i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana pera fer possible la realització de tan esperada competició.

Articles relacionats