27.7 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Les i els ciclistes de la Safor van lluitar de valent a la prova d’Ontinyent

De les últimes pedalades de la temporada es van fer en la VI edició del Trofeu d’escoles d’Ontinyent, prova puntuable pel challenge provincial que es va disputar diumenge passat en la capital de la Vall d’Albaida.

En aquesta ocasió no va haver-hi representació saforenca en la categoria d’infantil de segon any mentre que en infantil de primer any, Irene Flores va véncer en dones i Sergi Margarit, que es va refer en les últimes voltes, va finalitzar quart.

La categoria d’alevins de segon any Andreu Sansaloni acabe sisé mentre que en alevins de primer any, Andrea Contero va ser la segona i Àlex Sánchez va ser quart.

En principiants, Gerard Pastor acabe cinqué i Cristian Vercher acabe huité. En els de primer any, Àlex Moreno va guanyar la prova amb Marc Donet en segona posició, Dani Sánchez en quarta posició i Didac Gómez en la cinquena.

En la categoria de promeses es va obtindre la cinquena plaça d’Albert Galbis en primer any i la quarta de Sergi Esteban en segon any.

Quant a la classificació general per equips, el CC Ontinyent va ser el guanyador absolut amb el ciclista valler, Andreu Sansaloni entre les seues files.

Articles relacionats