28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Èxit d’assistència de les jornades Contra l’LGTBI-fòbia en honor a Javier Abil

Les II Jornades Contra l’LGTBI-fòbia en honor a Javier Abil Orpegui organitzades per CLGS el passat divendres 15 de setembre a la Casa de Cultura de Gandia van concloure amb un gran èxit d’assistència.

II jornades javier abil 2023

L’acte va començar a les 17.30 h i va ser inaugurat pel president del col·lectiu, Ximo López, i l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto. Posteriorment, va tindre lloc la taula redona on es va debatre al voltant dels delictes d’odi i l’activisme LGTBI+. En la taula van intervindre: Mar Cambrollé, presidenta de la Plataforma Trans d’Espanya, DEsi Climent, presidenta de l’associació Arc de Sant Martí de Xàtiva, Guillermo Martos, subinspector de la Policia Nacional de Gandia, i Pablo Hernández, director del Servei l’armari de la Memòria de la Generalitat Valenciana.

L’acte va ser tancat amb la intervenció del Director General de Diversitat de la Generalitat Valenciana, Stephane Soriano.
A l’acabar, va haver-hi un vi d’honor als jardins de la Casa de Cultura, amenitzat per l’actuació musical de l’artista Nora la Cantaora.

Des de CLGS han agraït la col·laboració i assistència de tots els presents i ja estem començant a preparar la II edició el setembre de 2024.

Articles relacionats