15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Les Festes Majors de Tavernes se salden amb una participació multitudinària i sense incidents

– La població vallera i la gent visitant va respondre molt bé a la programació variada i per a totes les edats que es va dissenyar des de l’Ajuntament

– La regidora de Festes, Encar Mifsud, ha destacat que “unes Festes tan espectaculars no serien possibles sense la implicació de les associacions i els clubs de Tavernes, ni el treball dels tècnics municipals, la Brigada, Policia Local, personal de neteja, Guàrdia Civil, Bombers, etc”

Les Festes Majors 2022 de Tavernes de la Valldigna van acabar el passat diumenge amb un gran èxit de participació en totes les activitats programades i sense incidents ressenyables durant la setmana. La població vallera i la gent visitant dels pobles del voltant va respondre molt bé a la programació variada i per a totes les edats que es va dissenyar des de l’Ajuntament.

El XVIé Festival de Xarangues, el 45é Festival del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, el concert de la Banda Simfònica de la SIUM Tavernes amb el dj i compositor Pere Vicalet, el sopar popular de paelles, el ball de disfresses infantil o el concurs de carrers engalanats i de disfresses amb l’orquestra La Pato s’han consagrat enguany com els grans reclams de les Festes Majors, amb una participació multitudinària i una magnífica acceptació entre la població.

Cal destacar també la Nit de Rock local, els jocs i musicals infantils, les activitats esportives, els concerts i activitats culturals com la Trotukà, les vesprades interactives per al jovent o la Nit de Cantants a la Vall, una de les novetats d’enguany i que va comptar amb l’actuació de grans cantants de Tavernes i alguns artistes convidats.

Les Festes han transcorregut sense incidents ressenyables i amb seguretat gràcies al treball i la coordinació entre els cossos i forces de seguretat amb l’Ajuntament, i tal com anunciava la campanya ‘Les Festes que estimem. Les Festes que volem’, han sigut uns dies de festa on ha primat la tolerància i el respecte.

La regidora de Festes, Encar Mifsud, ha destacat que “la valoració que fem de les Festes és molt positiva perquè la gent s’ha volcat i ha participat de totes les activitats programades, omplint d’ambient festiu els carrers, bars i restaurants de Tavernes. Teníem moltes ganes de poder viure unes Festes al màxim, i així ha sigut, el temps ens ha respectat i hem gaudit amb la nostra gent de cada instant als carrers del poble”.

“Unes Festes tan espectaculars no serien possibles sense la forta implicació de les associacions i els clubs de Tavernes, ni l’incansable treball que han fet els tècnics municipals, la Brigada, Policia Local, el personal de neteja, Guàrdia Civil, Bombers, etc., perquè tot estiguera al seu lloc i es desenvoluparen les activitats amb total normalitat”, ha finalitzat la regidora.

 

Articles relacionats