14.3 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Les falleres majors de Gandia ja tenen els cotxes oficials del 2024

La plaça Major de l’Ajuntament de Gandia ha acollit aquest matí la presentació dels cotxes oficials de les Falleres Majors d’aquest any.

Es tracta de dos vehicles de la marca Omoda cedits per Moll Motor, que tenen per objectiu facilitar i fer més còmodes els desplaçaments de les representants durant les festes. Tots dos són el mateix model (Omoda 5 290 T), encara que en diferent color (blanc i gris).

“Vull agrair a la Federació de Falles l’aposta per la iniciativa privada i a Moll Motor el seu esforç continuat en el temps i el fet que seguisca sent un referent introduint, com aquest any, marques noves a la ciutat i sent un exemple a l’àmbit de la mobilitat sostenible”, ha comentat l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui ha estat també acompanyat en la presentació pel regidor delegat de Falles, Adrián Vila. A més, la primera autoritat ha afegit que “les falles són un component cultural de primer ordre, però també un motor econòmic. De fet, l’economia que gira al voltant de la festa té un pes específic molt important que algun dia podrem calcular. Es tracta d’un intangible cada vegada més reconegut”.

Per la seua banda, Víctor Moll, gerent de Moll Motor, ha declarat que “fa 17 anys que treballem amb la Federació de Falles i cada any ens integrem més a la festa. Com a valencians, estem molt orgullosos de poder col·laborar” “A l’empresa estem molt contents amb Omoda perquè comprenen la nostra implicació en el territori. Posaran en marxa molts projectes ecològics i intentarem que estiguen presents en aquesta zona”. Finalment, ha agraït, tant a la Federació com a l’Ajuntament, el fet que, any rere any, permeten que la seua organització desenvolupe iniciatives com les Falles Escolars.

El president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, ha destacat la seua gratitud cap a l’entitat: “Només puc agrair a Moll Motors el seu afany per voler fer les Falles més grans. Aquesta empresa és part de la nostra família i del nostre teixit perquè els propietaris són fallers, de manera que entenen perfectament les nostres necessitats”.

Finalment, la Fallera Major, Marta Lozano, acompanyada per Daniela Serralta, ha agraït l’amabilitat de l’empresa i ha afirmat que “en pujar, hem vist que és un cotxe molt gran, que serà el que més gaudirem quan ens vestim de falleres. Tenim moltes ganes que arriben les festes i sabem que anirem molt còmodes, que al final és el més important”.

Articles relacionats